Blog

Ubytujemsa.sk sa mení na SLOVAGO

Ubytujemsa.sk sa mení na SLOVAGO

1599055951-slovago-banner.webp

 

Najširšia ponuka ubytovania a ubytovacích zariadení na Slovensku. Toto dnes ponúka vyhľadávač a web v jednom Ubytujemsa.sk. Čoskoro však bude možné pomocou tohto  vyhľadávača nájsť okrem vhodného ubytovania a ubytovateľov ďalšie zaujímavé atrakcie, športy, inú zábavu a podujatia s množstvom zaujímavých zliav. Všetko odteraz na jednom mieste. "Ubytujemsa.sk" sa  mení na vyhľadávač "SLOVAGO.SK"!

 

Zmenou loga sa to nekončí ...    

 

Internetový portál Ubytujemsa.sk je súhrnný katalóg ubytovateľov (ubytovacích zariadení) z celého územia Slovenska. Ponúka zaujímavé výhody v podobe zliav za ubytovanie a pobyty na Slovensku. Portál sa však najviac zameriaval len na ubytovacie zariadenia. Onedlho však bude tomu inak. Okrem vhodného ubytovania bude možné cez tento vyhľadávač nájsť aj množstvo nových atrakcií a podujatí (pribudnú športové atrakcie a podujatia). Okrem toho tu nájdete aj rozličné druhy športov a ďalších foriem zábavy pre širšiu skupinu návštevníkov, ako bolo tomu doteraz.

 

Novinkou webového vyhľadávača bude možnosť získať zaujímavejšie a ešte viac výhodnejšie zľavy. Tie budú vo forme "vouchera" (poukážky na meno) za využitie aktuálnej ponuky. Odteraz toto a ešte oveľa viac pomocou jedného šikovného a jednoduchého vyhľadávača.

 

Vľavo staré logo, vpravo nové logo.

Čo nové nájdete v názve a logu?

 

Už na prvý pohľad je zrejmé, k akým zmenám v novom logu prišlo. Zmenil sa nielen názov loga, ale aj dizajn a tvar loga. Nové logo okrem názvu portálu dotvára aj obrázok. Pôvodný zeleno-modrý obrázok domčeka s modrými okienkami a modrozeleným názvom portálu, ktorý sa nachádzal v spodnej časti loga, v novom logu už nenájdete.

 

Po 3 rokoch existencie názvu a portálu v jednom prichádza k zmene starého názvu a loga. Výsledkom je nový  originálnejší, kratší názov a logo, ktoré majú viesť k čo najjednoduchšiemu zapamätaniu. Nový názov portálu "SLOVAGO" v modrom prevedení, ktorý sa tiahne samotným stredom celého loga, nahradil názov "Ubytujemsa.sk". Názov nového loga je zobrazený plnším a výraznejším typom a fontom písma. V strednej časti je logo dotvorené symbolom zvieratka sovy, čo vytvára celkovú komplexnosť. Konštatovaním zostáva, že nové logo pôsobí zaujímavejšie, modernejšie, originálnejšie a ľahšie zapamätateľnejšie, na čom sa zhodla väčšina ubytovateľov samotného portálu.

 

Zmena bude aktívna už "čoskoro" ... 

 

Zatiaľ sa však samotné zmeny nepremietli na aktuálny webový portál. Znamená to, že po zadaní nového názvu "SLOVAGO.SK" do internetového vyhľadávača bude návštevník presmerovaný na pôvodnú stránku "Ubytujemsa.sk". K zmenám však príde už čoskoro!

 

Viac k novej ponuke "SLOVAGO"

 

Okrem vysnívaného ubytovania a ubytovacích zariadení, nový vyhľadávač "SLOVAGO.SK" ponúkne aj zaujímavé športové atrakcie v podobe rôznorodých druhov športov pre každú vekovú kategóriu. Okrem toho budú súčasťou vyhľadávača aj ďalšie podujatia na nových miestach a lokalitách Slovenska, ako sú aquaparky a kúpaliská, hrady a zámky, jaskyne a lyžiarske strediská, múzeá, požičovne či reštaurácie. Celú aktuálnu ponuku nájdete na tejto stránke.

 

Zaujímavým zlepšením bude nový spôsob fungovania zliav za ubytovanie. Po rezervácii ubytovania každý návštevník dostane na svoj email voucher na vybranú atrakciu (kúpalisko, diskotéku a podobne).

 

Uvidí sa, ako sa všetky zmeny premietnu do celkovej funkčnosti portálu. Vedenie nového portálu "SLOVAGO" však verí, že všetky novinky prinesú celkové zlepšenie a prínosy všetkým návštevníkom v každom veku. Uvedomujeme si, že viac návštevníkov pomôže skvalitniť naše služby.   

 

 

 

Ak sa Vám tento článok páčil, zdieľajte ho svojim priateľom

Zdieľať na Facebook